HOME.PRODUCTEN.DIENSTEN.CONTACT.NIEUWS.OVER ONS.
-  PSTAMP.COM  -  Alle rechten voorbehouden  -  All rights reserved  -
©
 Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap
Sitemap
Privacybeleid PSTAMP
Algemene Voorwaarden PSTAMP
CONTACT

pstamp.com

HOME
HOME
Onze praktische diensten

PSTAMP: Praktisch omgaan met LEAN/TPM

“Korte trajecten met het doel praktische ervaring mee te geven”

 

Focus ligt bij PSTAMP op 2 dingen:   

 

Productiviteit & Betrokkenheid

Geen gereedschapskist

TPM / LEAN is geen gereedschapskist, zoals veel mensen denken. Het is een weloverwogen management methode om verbeteringen bottom-up door te voeren en verliezen door de gehele organisatie te voorkomen.

 

PSTAMP heeft vele jaren operationele ervaring en heeft door vallen en opstaan begrepen dat de basis-definitie zeer belangrijk is.

Deze basis-definitie staat hoog in het vaandel van PSTAMP:

“Het optimaliseren van een productiesysteem, door het stimuleren van de dagelijkse waakzaamheid van alle medewerkers

Want als uw medewerkers niet waakzaam kunnen zijn, of niet weten waar zij op moeten letten, dan is continue verbetering onmogelijk.

 

PSTAMP werkt volgens de 14 management principes van TOYOTA. Klink hier om deze te downloaden + een het bovenstaande PSTAMP principe.

 

PSTAMP bezit snel toepasbare en volledig geteste gereedschappen (5W, Kaizen, Ichikawa (visgraat), Early Management, VSM, Spaghetti-diagram, actielijst, dagelijks overleg, wachtoverdracht, etc. Etc.) . Deze zijn volledig uitgewerkt in Word® of Excel®, zodat de klant ze onmiddellijk kan implementeren binnen de organisatie.

 

Onze kracht ligt in het borgen van de denk- en werkwijzen, waarna

de gereedschappen begrepen worden en werkelijk worden gebruikt. Door iedereen, gezamenlijk, in alle lagen van de organisatie; dit is waarvoor wij staan!”, aldus Hein Winkelaar (oprichter PSTAMP)

Onze aanpak

PSTAMP is geen consultancy-bureau, wij verschijnen niet in 3-delig kostuum, maar werken vanuit ‘Gemba’ (de werkvloer). PSTAMP coacht/traint zowel site-management-teams, als de medewerkers in de ploegendienst. PSTAMP is bekend met operationele dilemma’s, belang van veiligheid, productiedruk en kostenafwegingen. Wij werken in verschillende industrieën, on-/offshore, bouw en medische sector. Zie ons klant-overzicht.

 

Dit houdt in dat PSTAMP slechts enkele bedrijven per jaar assisteert. Wij zijn van mening dat enkele dagen per maand assistentie, ruim voldoende is voor een bedrijf wat TPM / LEAN echt wil/kan invoeren. Wij helpen, maar u houdt het vast!

 

PSTAMP werkt mee, remt soms af, stelt zaken scherp, denkt mee op langere termijn en geeft u praktische gereedschappen. Onze aanpak is gebaseerd op uw operationele strategie, de methode van TPM / LEAN en meer dan 15 jaar operationele ervaring. PSTAMP is dus geen consultancy-bureau.

TESTIMONIALS/REFERENTIES —>

LinkedIn —>

Meer informatie —>  

 

 

 

LEAN
Testimonials
CONTACT